Anderssoncarro

❤Gift❤Fyrbarnsmamma❤ besöksräknare

Njuter av lugnet

Kategori: Allmänt

Barnen är lämnade på dagis och jag har just ätit min lunch,ska strax åka å jobba.Nu på morgonen har jag fått mycket gjort dammsugit tvättat ALL tvätt torkat golvet och lagat gryta tills ikväll..hmm det är inte alla dagar som blir som denna =)
Ganska skönt att börja ett ,man hinner lite saker på morgonen utan att stressa.Hade tänkt åka till cubus å byta kläderna som Elton fick när han fyllde år men kännde att det va dags att städa istället.Det är ju skit att cubus inne i stan inte har barnkläder,hade varit mycket enklare att bara springa in där å byta påvägen hem från jobbet...orka åka ut tilll marieberg.
Igår fick jag dom sista bröllopsbilderna =) satt å tittade igenom dom igår kväll .....så fina även om jag är VÄLDIGT själv kritisk mot mig själv men robban blev ju bra
 :)

Jobbig helg

Kategori: Allmänt

Har varit helt slut hela helgen men nu är jag pigg igen. Syster å Emilia va nere i helgen å det va lika trevligt s vanligt .. Igår hade vi två kalas för Elton å han va super nöjd..
Nu sitter jag har på jobbet å väntar på en kund.....

Trött.se

Kategori: Allmänt

Är så sjukt trött å jag har barn som vägrar sova:-(
Syster å Emilia är här å ska stanna hela helgen :-)

Äntligen hemma

Kategori: Allmänt

Igår kom äntligen Vincent hem från farmor och farfar.. Dom släppte av honom här på jobbet så då passade jag på att klippa honom... Nu rullar livet på som vanligt med alla barnen hemma ❤❤❤

3år

Kategori: Allmänt

Idag blir våran prins 3år ❤❤❤❤
Blev lite paketöppning på morgonen å resten får han ikväll när hela familjen är samlade...

Ny vecka

Kategori: Allmänt

I helgen har vi inte gjort något spec, i lördags va vi på ett års kalas för lilla Levi sen körde jag ut Vincent till farmor å farfar å där är han fortfarande får se om han vill komma hem idag ... Igår blev vi bjudna på lunch hos Mia sen drog hon och jag till laget 157 .. Idag börjar jag kl 2 men jag lämnar barnen på dagis kl 11 så dom hinner vara med på lunchen å vilan, så då har jag några timmar själv så jag tänkte åka in till stan å leta presenter till Elton dom fyller 3 på onsdag :-) idag är den ända dagen jag har tid att köpa det för sen jobbar jag hela dagar resten av veckan ..

Jobb

Kategori: Allmänt

Idag jobbar jag själv på salongen på öster... Faktiskt ganska skönt att jobba själv:-)
Igår satt jag å tittar på bröllops bilderna :-) längtar tills jag får resten ..
Bjuder på en underbar bild på underbara Tina som va toastmadame

Bröllop

Kategori: Allmänt

Idag fick vi inbjudan till daniel(robbans ena bror ) och Karins bröllop i sommar ....

Kort

Kategori: Allmänt

Igår kom fotograferna hem till oss å visade alla kort från bröllopet ... Massor av fina bilder :-) valde ut några som ska redigeras som vi nog får i slutet sv. Veckan.... Då ska jag börja spåna på tackkorten...resten fick vi på usb minne typ 700 st..
Har lunch på jobbet nu men har strax kund sen jag hem till alla mina grabbar å mysa...

<3

Kategori: Allmänt

Min man <3

Flyga

Kategori: Allmänt

Nu e va framme i Skavsta å flyget lyfter om en timme

Jobb

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem... Har jobbat idag 14-18 sen direkt hem till Tina å klippa hennes syster å hämtade hem robbans å mina biljetter.... På fredag åker vi till Tallinn bara vi två...
På måndag börjar jag jobba heltid :-) phu kommer vara helt slut har ju varit mamma ledig i över 3 år :-) men det är ju ett heltids jobb att ta hand om tre barn :-)

Vill ha en

Kategori: Allmänt

HUSVAGN.,.....
Försöker få Robban att sälja corvetten så vi kan köpa en men han är inte så pigg på min ide.....
Men jag är bra på att tjata så jag fortsätter väl tills jag har fått min vilja igenom :-)

Tråkig dag

Kategori: Allmänt

Idag är en tråk dag. Elton å Rick är hemma från dagis eftersom att jag jobbade igår å även imorgon å på torsdag . Vi ska strax klä på oss för att gå å hämta Vincent å sen gå till öppnaförskolAn för att fördriva tiden där några timmar .. Ikväll ska jag färga Mias hår från blont till brunt å även klippa Hanna :-)

<3

Kategori: Allmänt

...

Kategori: Allmänt

Dålig på att blogga

Kategori: Allmänt

Har haft noll lust att blogga.....
Nu har vi varit gifta i en vecka å våran dag va perfekt :-)
Imorgon ska jag jobba några timmar å även på onsdag och torsdag .... Ska bli skönt att komma ut lite sååå trött på att gå hemma...