Anderssoncarro

❤Gift❤Fyrbarnsmamma❤ besöksräknare

saknar

Kategori: Allmänt

känner att det är alldeles för länge sen jag träffade min familj..saknar faktiskt min mamma nu.Min underbara MammaMamma ,syster och pappa.

lurvig älskling

Kategori: Allmänt

Idag när jag kollade igenom minn kamera såg jag att Robban hade tagit kort på sig själv.Min LURVIGA älskling som vägrar raka sig.vi får väl se vem som står ut längst...tror det blir jag =)

Piffat sängen

Kategori: Allmänt

Idag kom min tradera vinst på posten =) monterade gensat upp den på sängen och så här blev det...

?

Kategori: Allmänt

texten till mina bilder försvann...
Har iallafall köpt nya spets gardiner till v-rummet,åå det blev kanon bra.
Har även köpt nya blommor som jag ska försöka att inte döda(är expert på att döda blommor)
Sen satte jag in en murgröna i min bur,blev jätte fint.

inredning

Kategori: Allmänt

Har köpt nya gardiner till vardagsrummet som jag glömt att visa.Det blev mycket bättre än dom jag hade.Nya blommor har det blivit oxå och dom här ska jag försöka att hålla vid liv =) är inte så duktig at vattna mina blommorstoppat i en murgröna i min bur...blev rätt nöjd med det med ..

....

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan å slappar,är sjukt seg idag..Tänkte stanna inne med barnen idag.Vill inte att elton ska bli sjuk nu när han äntligen börjar på dagis igen,Feber försvann igår efetr någon timme,jag fick inte i han någon alvedon häller för den spottade han ut ,hällde i alvedonen i hans välling men nej det va ju blää.
Igår kom vincent hem helt överlycklig...han hade blivit bjuden på kalas på FREDAG KL17-20,då jag och robban är på krästskiva =( men jag lyckades fixa så han kan gå iallafall.vi skulle ju åka till pålsboda å lämna barnen men nu så kommer dom hit istället å tar dom små medans vincent är på kalaset,sen smiter jag iväg från kräftskivan å hämtar och kör hem vincent å sen åker farmor och farfar hem till pålsboda med alla barnen. =)
Mitt mamma hjärta kunde inte göra vincent så besviken om han inte hade fått gått på kalaset....

Sjukling

Kategori: Allmänt

Min Älskade Elle Pelle ligger nerbäddad med 39,7 graders feber =(

kanon kväll

Kategori: Allmänt

igår blev det en kanon kväll med brudarna,slutade med matkrig =) ha ha
vi cyklade väl hem runt 01. så det blev lagom länge...Nu laddar vi om tills på fredag då det är kräftskiva med alla karlar oxå.....

Sjukling

Kategori: Allmänt

Igår var vi hos Zandra hela dagen.Vincent va jätte duktig att ta sprutan.Inatt kom han in å la sig hos oss å jag kännde att han va varm,iorse så hade han temp 38,4 men fick alvedon och drog till skolan.Elton va ute och cyklade å vips så va han borta...hittade honom på skolgården med vincent men såg att Vincent inte mådde bra så jag tog hem honom.Visade sig att han hade 39,3 så det blev alvedon å nu ligger han helt utslagen.Vincent brukar aldrig vara sjuk så jag tycker så synd om honom när han blir så här =(
Små grabbarna sover och jag har lovat vincent att jag ska lägga mig å vila med honom.
När robban kommer hem från jobbet så ska jag åka och stor handla,behövs verkligen för det är helt tomt på mat här hemma,måste även hitta en födelsedags present till Jeppe som fyller 3år.Kl 11 ska vi dit på kalas imorgon å sen på kvällen blir det tjejmiddag ...längtar...
Ska grilla gott och dricka gott vin =)
Jag är så fruktansvärt shopping sugen...vill ha allt klart här hemma nu men det tar sin lilla tid.Har lagt lite bud på tradera som jag hoppas att jag vinner..

.

Kategori: Allmänt

Sitter och dricker kaffe med Zandra och Frida medans alla våra grabbar river huset.
Igår va jag å Zandra å gaddade oss =)
KL 13. ska jag hämta vincent i skolan sen ska vi till bvc å väga rick å vincent ska få 6 årsspruta.

God Morgon!

Kategori: Allmänt

Rick startade igång morgonen kl 05.50 så det bara att klia upp,dessvärre älskar han att krypa in i vincents rum och väcka honom å bli skit sur när jag bär ut honom men det är tur att vincent är så snäll,han vaknade till så jag sa att han kunde somna om .Det gör inget mamma Rick kan komma till mig sa han då ...
Igår blev det promenad när vi lämat vincent ,gick först lilla odlingen å sen vidare till Zandra så jag fick mig en bra promenad ..men  jösses va tungt det va med syskonkärran,va helt svett när jag kom fram till Zandra.Blev en trevlig dag där innan det va dags att hämta vincent igen fast han följde med en kompis hem så jag å små grabbarna gick hem å vilade...
igårkväll drog jag och Zandra till Jysk å shoppade lite,fick äntligen min bad rumshylla dock fanns det inga korgar kvar på ikea =( så det är bara att vänta å hoppas på att det kommer in fler snart.
Snart ska vincent till skolan igen så det blir väl en promenad för mig å dom små.
Ikväll ska jag och Zandra ut på äventyr =).....mer får ni veta sen .
Bilder kommer så småningom..

skolan

Kategori: Allmänt

idag blev det en tidig morgon,Rick ville upp låångt innan jag tyckte ,skulle sätta på mitt morgon kaffe å de va slut =( sen kom Elton upp runt kvart över 6 å min stora gosse kom halv 7 pålädd å klar att gå till skolan...han ville absolut inte vänta tills den började kl8,10. Halv 8 så gick jag å grabbarna cyklade till Frida som skulle ha Elton medans jag var med Vincent i skolan en stund.
Vincent tyckte att det va kanon i skolan..
Sen gick jag upp till frida igen för en snabb kaffe å sen drog jag till Zandra för en snabb lunch innan det var dags att hämta vincent från skolan.Tillbaka till frida för att klippa ida..fullt upp =)
Drog ivåg och hämtade upp Robban på jobbet å sen ut till pålsboda,Robban va å hämtade sin nya folkrace bil så jag passade på att städa ur hans bil och bytte stol till Rick.
Vi kom väl hem runt 9 så barnen somnade direkt,jag ska oxå lägga mig strax för imorgon blir det en tidig dag igen..Lägger ut lite bilder imorgon för jag orkar inte hämta kameran nu =)

Natti Natti

Kategori: Allmänt

idag blev det en lugn dag ,Vincent och Elton har varit här ut och cyklat å jag har försökt tagit hand om en gnällig Rick som inte har varit nöjd med något,tror det är tänderna som spökar......
Jag och frida gick vårnan runda nu ikväll å när jag kom hem så låg både robban och elton och sov på soffan,tanken va väl att jag skulle lägga mig i tid men som vanligt så fastnar jag framför datorn och tv.Nu ska jag försöka väcka min gubbe så vi kan gå och lägga oss i sängen å sova men som han snarkar nu så får vi se hur jag sover för nu snarkar han HÖGT.
natti natti

lördag

Kategori: Allmänt

Igår va jag på bio med dom här två brudarna(som inte ville vara med på bild) men först gick vi till stallyktan(hur det nu stavas) å käkade skit go fisk.Sen gick vi å såg Bridesmaids å den va så javla bra har nog aldrig skrattat så mycket på bio förut och det känndes inte som 2 timmar,så gå å se den ..
Idag är Robban iväg på folkrace för att lägga bud på en bil så jag och barnen är här hemma å vet inte vad vi ska hitta på,just nu tittar grabbarna på deras nya filmer som jag köpte till dom igår när jag och vincent var och handlade.Vincent fick även en ny ryggsäck nu tills han börjar skolan på måndag.
barnen älskade att "blås måla" dock hade väl inte Elton den rätta tekniken så hans pennor va dränkta av saliv =)

trött

Kategori: Allmänt

Fy idag är jag trött och seg =( Vincent och Elton är ute å leker och jag försöker mata Rick,men det går som vanligt inge bra,lagom när tänderna började komma så slutade han äta allt förutom välling.
Nu kom Zandra så nu ska vi ta en kopp kaffe å prata lite skit....
Ikväll blir det bio med tjejerna hoppas att filmen är bra.

Vincents rum och ny gardin kappa

Kategori: Allmänt

Äntligen över

Kategori: Allmänt

Min jä-la huvudvärken satt i hela dagen och kvällen igår..va helt förstörd =(
Barnen hade kanon kul hemma hos dagiskompisarna så snart kommer dom hit och hämtar med Vincent till lekplatsen medans jag ska klippa Maja(Eltons favvo).

Igår föddes barnens första syssling.Grattis Nicole och Micke.
Idag har vi inga direkt planer så vi får se vad som händer .
lite bilder från igår.

ont..

Kategori: Allmänt

Jag vaknade upp med huvudvärk idag =( och jag hitttar inga värktabletter =(.Snart ska jag och barnen göra oss klara för att ta en promenad till vincents kompis för lite lek.Dom har tre grabbar som jag och robban som är 6,4,1. så våra grabbar är i jämn ålder(nästan).så dom kommer nog leka kanon + att jag är jättenyfiken på hur dom bor.....

Igår så va Mia här å hjälpte mig att sy gardinkappan till vincents rum samt tyget till sängen.eller Mia sydde å jag tittade på =) kallas moraliskt stöd =)Ska lägga upp ett kort i kväll på Vincents rum så ni får se ...
Dagen fortsatte hemma hos Mia för en snabb kaffe,innan jag å barnen skulle iväg till vincents andra kompis för att klippa hans familj,sen hem laga mat.Jag och frida åkte å handlade lite å sen drog vi ut på en promenad ,zandra va oxå med såklart.
Nu ska jag dricka lite mera kaffe å ta fram kläder till mina barn och hoppas på att min huvudvärk släpper.

tisdag

Kategori: Allmänt

hej hopp...
igår vart det en heldag hos Zandra lika trevligt som vanligt.Barne somnade direkt som klubbade sälar i sina sängar när vi kom hem, så det va riktigt skönt att bara sitta i soffan å lata sig till Robban kom hem för då drog jag och Frida ut på en promenad.
Vad den här dagen bjeder på vet jag inte riktigt än,Mia ska komma upp och hjälpa mig att sy Vincents gardiner,sen kanske det blir en tripp till någon lekplats och vis 15,30 ska jag iväg och klippa vincents kompis.
Igår lärde sig Lill Bus att klappa händerna =)

utvilad?

Kategori: Allmänt

igår somnade jag som en prinsessa,har dock drömt ett massa skit och vaknat flera gånger =( så jag vet inte om jag är så utvilad..
Idag var det tänkt att jag å barnen skulle gå till barnens dagiskompisar för att jag ska klippa dom, men när jag tittar ut blir jag inte så sugen på släpa ut barnen i regnet.Får se vad jag gör.
Skulle vilja stor städa men då blir nog inte barnen så glada...håller på tvättar alla SMUTSIGA kläder från helgen spec Vincents och Eltons som hittade en cross bana att cykla på.så dom va allt annat än rena =)

Sitter här å funderar på vad som saknas här hemma..
#Spets gardiner till V-rummet
#Nytt soffbord
#Matta till V-rummet
#Molger hylla till Badrummet
#tavlor till V-rummet

hmm kommer på massor av flera saker som jag vill köpa...

Trött..

Kategori: Allmänt

Nu är vi äntligen hemma efter yttligare en dag i Laxå,Robban kom tre i C finalen så han va nöjd dock fick han inte behålla bilen..
Nu sover barnen och jag med snart,är så sjukt trött men måste vänta på att tvättmaskinen är klar så jag kan hänga upp kläderna så dom är torra imorgon.
Bjuder på bilder från dagen å jag vet att min karl är skäggig men han vägrar raka sig bara för att jag tjatar på han och att jag inte vill köpa rakhyvlar =) han är envis men jag kan vara ännu mera envis så vi får se hur långt det blir innan han rakar av sig det =)..
natti natti

..

Kategori: Allmänt

go kväll..
Nu är vi hemma från Laxå men vi ska tillbaka i morgon bitti.Jag och Robban ville sova hemma med Rick så vi åkte ner i morse.Det gick bra för Robban idag får se hur det går imorgon.Är helt död å vi ska åka i morgon bitti igen vid 06.00 inte roligt hatar att gå upp tidigt =(
Orkar inte skriva mer ikväll men jag bjuder på några bilder från dagen..

..

Kategori: Allmänt

Go morgon..
Sitter ute på våran uteplats å dricker mitt morgon kaffe,Elton och Rick sitter och leker på golvet och Vincent är hos farmor och farfar.
Idag när Robban kommer hem så ska vi åka ner till Laxå för Robbans folkrace tävling i helgen.Grabbarna tycker att det ska bli jätte kul att få se pappa tävla och att få sova i bussen.Jag skulle hellre sova hemma men vi får se om jag gör det med Rick,Känns som att det kommer bli kallt i bussen på nätterna och jag orkar inte med att Rick ska bli förkyld igen.

Igår gick jag å lämnade vincent på fotbollskolan men lagom när jag skulle gå hem bröt han ihop och skulle med hem.Så jag tog alla barnen och gick till zandra för lek å kaffe...Zandra gjorde skit go mat oxå.Jag orkade inte gå hem efter maten så Zandra körde hem oss,vincent cyklade till lekpareken direkt med en kompis ,elton somnade i sin säng och jag passade på att städa.Sen fick vi ett snabb besök av min mormor och min moster som va påväg upp till karlskoga för stcc.Jag skulle också vilja åka dit idag men jag har ingen bil =(
Robban och Vincent åkte ut till pålsboda och lastade folkracebilen och vincent blev kvar som vanligt =)
själv gick jag ner till mia och fördrev tiden där.
Nu ska jag byta blöjor på mina små,Elton blir duktigare å duktigare att säga till när han vill på toa...skönt.går åt en del blöjor med två blöjbarn.

kram

..

Kategori: Allmänt

Idag har det verkligen varit piss väder,tack gode gud att Vincent fick åka med sin kompis så jag slapp gå i spöregnet.
Nu har jag kommit hem från en lång promenad med frida i regnen å nu är det dags för sängen.
Imorgon är det en ny dag och sista dagen för vincent på fotbollskolan,ska nog hem tilll zandra å kolla in hur det blev hemma hos henne när hon har gjort om där hemma =)

natti natti

Mina underbara små Bustroll

Kategori: Allmänt

Älskar er över allt annat..q1

Äntligen

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft Tina på besök och även Mia +barn,Mia och vi käkade jätte god fisk tillsammans sen sätte vi äntligen upp mitt fönster.Robban tycker att det är skit fult å har vägrat sätta upp det så då får man ta sakern i egna händer =)

underbara svärfar

Kategori: Allmänt

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så skulle jag in och handla blonderingspulver för att jag får kunder ikväll,Men dom han stänga innan jag hann in så min underbara svärfar kom upp imorse vid 10 och passade Elton och Rick så fick jag ta hans bil in till stan..guld värt.
Jag måste ta å fixa min bil nu..saknar den =(
Köpte med lunch från rosalis deli.ååå herregu va gott det va...Elton kastade i sig maten.
Igår hittade jag Rick skit nöjd att han hade lyckats dra omkull min torkställning....haha lill bus är överallt just nu

ny dag

Kategori: Allmänt

Morgon!
Nu sitter barnen å äter frukost,vi ska snart klä på oss och gå iväg och lämna Vincent på fotbollskolan sen kanske jag stannar i en lekpark så Elton får leka av sig lite,verkar bli fint väder ute så då får man passa på att vara ute.
Just nu längtar jag till den 27 augusti för då ska vi ha tjejkväll hemma hos zandra å sen den 2 september fyller hon år och då ska det bli kräftskiva =)
Idag ska robban ut till pålsboda efter jobbet å meka med sin filkrace bil så den blir klar till helgen då han ska tävla i laxå,så ikväll blir det nog ingen promenad för mig =(
Får en liten promenad idag när jag lämnar vincent så det är alltid något.
Jag vill känna att det händer något med min kropp snart är så otålig vill att det ska hända saker direkt fast att jag vet att det tar ett tag......
Nalle är så himla kel sjuk nu,ska ligga på mig på nätterna å jag som vänder på mig så mycket tycker att det är skit jobbigt att han jämt ligger ivägen..Goa Nalle

Fullt ös...

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft Zandra och Frida här med sina barn å då är det full rulle på dom små liven.Det slåss å bråkas grinar,hittar på rackar tyg och så leker dom kanon bra ..hahha dom tre små pojkarna.Elton,Jesper och River.Vincent kom hem från fotbollsskolan och va jätte nöjd.Han tycker det är super kul med fotboll.
När Robban kommer hem måste jag åka in till stan å köpa blekningsmedel för imorgon får jag kunder hit hem.Sen ska jag iväg till Zandra och rida igen,vi får se hur det går har fortfarande skit ont i låren=)

Nu ligger både Rick och Elton och sover...funderar starkt på att oxå krypa ner i sängen å vila lite innan kvällen=)

God Morgon!

Kategori: Allmänt

Idag var det upp tidigt.Vincents fotbolls skola börjar idag så jag gick upp först för att packa han saker och fixa frukost.
Vad jag å dom små grabbarna ska hitta på vet jag inte än,kanske träffa Frida å Zandra + barn.
Snacka om att jag hade träningsvärk i låren igår efter ridpasset hemma hos Zandra.Men på onsdag kör vi igen måste ju bli fit for fight =)
Igår gjorde vi inte något roligt det spö regnade ju hela dagen,men på kvällen klarnade det upp så jag å tjejerna kunde gå våran runda och som vanligt kom vi hem sent,hittade robban sovandes på soffan =) så söt..

Jag längtar tills skolan och dagis börjar igen så man kan få in lite mer rutiner igen,för nu finns det inga kvar,grabbarna somnar sent och vaknar sent.
Den 22 börjar Vincent på skolan och den 1 sep börjar Elton på dagis ska bli så skönt,har haft som hemma nu sen sista maj.
Kram

Skötbordet

Kategori: Allmänt

Regn Regn och Åter Regn

Kategori: Allmänt

Idag är det verklgen skit väder,vet inte vad jag ska hitta på med grabbarna idag..
Igår va vi hemma hos Zandra och Henke å grillade sen tog jag och Zandra en ridtur på hennes hästar.Det var riktigt kul,jag har ju inte ridigt sen jag va typ 12 år men det gick bra,förutom att jag tappade mina favvo solglasögon =( som låg i tusenbitar när vi hittade dom.När vi var klara med hästarna tog jag och Robban barnen och åkte hem och la dom små liven.Runt kl 22 gick jag Zandra och frida ut på våran 7,4 km runda sen va det bara att kasta sig i duschen.

<3

Kategori: Allmänt

Idag blev det storstädning här hemma,jag passade på medans Vincent va hos en kompis och Elton sov middag.Längtar tills ikväll då min lilla bus unge kommer hem,sjukt att man kan sakna någon så mycket,Robban är hos sina färäldrar och mekar med sin folkrace bil så då tar han med sig Rick hem när han är klar.
Jag vill ha så mycket saker till hemmet nu när vi har flyttat men man blir ju inte så rik att vara mamma ledig,är endå sjukt nöjd med mitt skötbord som jag köpte för 75 kr på blocket och med lite vit färg så blev det som nytt.Lägger ut en bild senare.Nu är jag ute efter en Molger Hylla som jag ska ha stå på toaletten men det finns inga på blocket eller jo det gör det men ingen i örebro.Kan ta din Denice =) eller din Frida=)
Ne om man ska ta å göra lite nytta,tänkte göra hemmagjorda hamburgare som ska grillas ikväll.mmmm älskar att grilla,jag vill grilla jämt men Robban börjar bli lite trött på det nu =)

Kram

Bilder

Kategori: Allmänt

vill hitta en Stor tavla att ha ovanför soffan.Den här fina buren fick jag av min systerMin farmors gamla byrå som jag målat om.Del av köket

jaha

Kategori: Allmänt

Trött kan man säga att jag är idag,fast att jag fick sovmorgon till 9.
Igår var vi i harge å hälsade på Mia och Lasse som campar där,riktigt trevlig kväll med grillat och barnen tog kvällsdopp.Rick fick stanna kvar hos din farmor och farfar för dom ville låna honom utan bröderna.
Vi kom väl hem runt 12 inatt och jag fick antligen hem mitt skötbord som jag har målat om i pålsboda.
Det är så mycket saker jag vill ha nu när vi flyttat .
Idag ska jag sysselsätta mina stora barn,vet dock inte vad vi ska hitta på,vädret verkar inte vara det bäst






Elton och vincent på Mantorp

Dags Igen

Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag försöka mig på att blogga lite igen,öppnade en blogg när Elton var liten men jag glömde oftast bort att blogga =).

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt