Anderssoncarro

❤Gift❤Fyrbarnsmamma❤ besöksräknare

Veckan

Kategori: Allmänt

Idag är det bröllops planering som gäller.tina Frida å Mia kommer hit snart och då ska vi sätta oss och hå igenom allt :-)

The dress

Kategori: Allmänt

Klänningen passade...så skönt.En sak mindre att tänka på inför bröllopet =) Det är ju inte så lång tid kvar nu....
Mia och Fridas klänningar har kommit från england och systers är på väg,borde komma i slutet av veckan =)
Robbans kavaj fixade jag och Mia igår och snart ska jag iväg med Robban och Mattias för att köpa resten som dom ska ha....
Imorgon kväll ska jag mia frida å tina ner till lokalen å provduka å se om vi kan få några roliga ideer..
kram

glad

Kategori: Allmänt

Höll på skita på mig när någon hängde på våran dörr klocka kl 08,15 nu imorse..Gissa om jag blev glad när posten stod där med ett paket från Kina ,min KLÄNNING. Är skit impad.Jag beställde klänningen 13 oktober å jag fick den nu,måtttbeställd och gjord efter mina önskemål.....
Det va rätt klänning =) Har dock inte prövat den än för det måste jag ha hjälp med.....tänkte ta dom små grabbarna å springa ner till mia när Rick har vaknat så får hon hjälpa mig=)
Hoppas Hoppas att den sitter kanon.

Bra dag

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit piggare ävenom Rick vaknade kl 05.00 imorse med =( Mamma lunchen hos Emma va kanon,lika trevligt som vanligt och Rick sov hela tiden som vi va där.Det är tufft att vara ett.Just det har glömt att skriva att han går mer och mer .....ÄNTLIGEN.
Eftermiddagen va lugn ...barnen va inne en stun sen drog dom ut så  fort det slutade regna...

Nu ligger alla grabbar i sina sängar,Robban är och hjälper Mattias med något å jag sitter här framför tv å kollar på arga snickaren å självklart så sitter jag å letar saker till bröllopet =) kan inte få nog..
Hoppas att min klänning kommer snart,kommer dock inte våga öppna paketet..haha är så rädd att det är fel klänning eller att den inte passar..

Kram

vaknat på fel sida

Kategori: Allmänt

04.57 startade Rick denna morgon =( å jag vaknade på helt fel sida,är trött irreterad å allt annat som tillkommer....
Nu sover han gott i vagnen önskar att jag oxå kunde göra det men snart kommer Zandra å hämtar mig,vi ska till Emma idag på mamma träff så jag hoppas att mina underbara vänner kan göra mig på bättre humör.
Elton vägrade gå till dagis imorse,han skulle åka till mormor så jag fick släpa han till dagis........
I eftermiddag tar jag nog barnen och går ner till öppnaförskolan å fördriver tiden där å sen när Robban kommer hem ska jag och Mia till ikea å calletex,ska bli skönt att komma iväg själv en liten stund.

Kram

trött

Kategori: Allmänt

Jag är tröttttt,vet inte vad Rick har kommit in i för rutin,han vaknar mella 04-05 varje morgon och ska upp =( inte roligt känner mig inte som en människa och mitt humör blir inte på topp så stackars barn som få vara med sin ilskna mamma ;)
Har ju glömt att visa vad alla kuvert innehöll men mitt batteri i kameran är slut å dom flesta vet ju om det nu.....................

VI SKA GIFTA OSS...
28 Januari slår vi till efter 8 år tillsamman.
I torsdags så beställde jag min brudklänning,men är skit nervös för jag fick ett mail igår att den va klar å skickad....3 dagar efter beställning och det skulle ta 10-15 dagar att sy den......såååå jag är misstänksam...är nog helt fel klänning men det återstår att se..

Nu är Vincent i skolan och jag ska klä på dom små och ta en bromenad till Zandra så Elton får leka med Jeppe.Även om jag skulle göra vadsom helst för att få sova men jag hoppas att jag blir lite piggare efter promenaden på 2 km.

EMILIA!
kusinerna kommer nog upp till helgen.

Elton har tjatat att han vill åka till mormor jätte länge,igår fick han utbrott i bilen när vi va påväg hem för han skulle åka till mormor,morfar,lola och emmi....och inte hem, försökte förklara att vi ska åka dit på fredag men det hjälpte inte.

Kram

Dagis kort

Kategori: Allmänt

Idag kom Eltons kort å han va så fin,trodde inte att vi skulle få ett ändå bra kort eftersom han absolut inte skulle ta kort men.

Skolfoto

Kategori: Allmänt

Idag kom Vincents skolfota åååå va min stora kille va fin..ÄLSKAR DIG ..

skägg

Kategori: Allmänt

Har ju glömt att skriva att jag köpte tillslut rakblad till Robban,han började ju likna en talliban =)Här var det kort jämnfört när han rakade sig...

länge sen =)

Kategori: Allmänt

Nu va det ett tag sen jag skrev.Har verken haft ork eller lust...den här jä-la förkyldningen är inge rolig.
Igår blev min lilla plutt ett år ...tänker tillbaka å blir lite rädd på hur fort tiden har gått..tycker inte det va länge sen han föddes å va mini.Vi hade litet kalas här hemma.Mamma, syster,Emmi och mormor kom när från stockholm,robbans päron och lite kompisar..
Kl 3 började kulturensdag i Folketspark så vi gick upp dit med barnen.Vincent och Elton gjorde ansiktsmålningar fick figur ballonger, åka karuseller, dansa på dans banan,fiska fiskedamm....behöver kanska inte säga att dom va mer än nöjda.
Kvälllen b lev lugn.Elton däckade kl 7 så jag å vincent hade lite mys kväll i soffan å käkade rester från kalaset.Idag vet jag inte vad dagen kommer bjuda på.Robban Rick och Elton sover Vincent är ute å kör med sin nya radiobil å jag har hunnit städat efter kalaset.
Bjuder på lite bilder från gårdagen och tidigare i veckan.