Anderssoncarro

❤Gift❤Fyrbarnsmamma❤ besöksräknare

Bebis

Kategori: Allmänt

Stort grattis Emma å Stefan till eran lilla tjej. <3

Skit dag

Kategori: Allmänt

Idag har barnen varit hemska , skrik å bråk å inte lyssnat för femöre :-( är så jäkla jobbigt när det blir sånna här dagar . Nu ligger Elton för natten å Rick med strax... Vincent får vara uppe en liten stund till å sen ska jag njuta av lugnet.
Imorgon är det nyår å vi ska vara hemma å ta det lugnt, Lasse å Mia + barn kommer på middag...

Bra dag igår

Kategori: Allmänt

Igår förmiddag drog jag å Mia till stan å handlade tyg som Mia ska sy löpare av till bröllopet.sen drog vi till marieberg å beställde min ring,fyndade champagne Glas till mig och Robban till bröllopet köpte även en sak till mitt hår :-) och skor till tärnorna..
Efter det så åkte jag och Robban och träffade prästen,riktigt trevlig, vi fick öva allt :-) snacka om att nerverna smög sig på när man stod där......
Känner verkligen att jag valt rätt kyrka .....så himla vacker.

Bilder

Kategori: Allmänt

Lite bilder från helgen som va.

Natt gäst

Kategori: Allmänt

Sitter å tittar på film i min ensamhet... Pappa är här över natten .. Han har varit i Tyskland å handlat sprit/öl/vin till bröllopet :-)
Imorgon är det fullt upp med shopping till bröllopet å träffa prästen... Just måste leta på papprena han skulle ha :-/..
Natti natti

Em månad

Kategori: Allmänt

Idag är det exakt en månad kvar tills vi gifter oss.....hjälp vad tiden går fort.. Känner en inre panik fast att jag har allt under kontroll... Imorgon blir det en tripp till stan för att köpa tyg som Mia ska sy löpare av och sen ska jag beställa min vigselring:-) å sen ska vi träffa prästen. Så imorgon blir det fullt upp

Mörkt

Kategori: Allmänt

...fy fan va det har blåst inatt ... Sitter här med en massa tända ljus eftersom vi har varit strömlösa sen02.00. Mamma och pappas tomt ser inte rolig ut ligger saker överallt och ett träd i mammas rabbatt.

Jul

Kategori: Allmänt

I brist på sysselsättning får barnen tvätta bilen

God jul

Kategori: Allmänt

Idag är det självaste julafton..mys. Alla tre bar ben vaknade kl 06.00 phu det kommer bli en lång dag. Barnen har fått öppna ett paket var å resten sparar vi tills kvällen.
Just .... Jag har ju behövt förstora min förlovningsring till bröllopet, har frågat runt hemma vad det kommer att gå på å alla låg runt 2800-3200 för att fixa det :-( svin dyrt tycker jag... Men så är pappa bekant med en guldsmed. Så han tig med ringen å kollade va han skulle ta ... Gissa???
450 kr gick det på.... Helt sjukt att det kan skilja så mycket. Så igår fick jag min älskade ring å den passar :-)
Go jul på er.. Kram

Stockholm

Kategori: Allmänt

Sitter i bilen påväg till Stockholm ... I baksätet sitter tre vilda barn och bakluckan är full med julklappar. Kan inte bli bättre:-)
Elton har varit utan blöja hela dagen utan någon olycka.. Än...duktiga barn, han har vägrat att sluta men så imorse va han utan hemma å jag glömde helt bort att ta på en när vi åkte... Märkte det när vi va å sa god jul till barnens farmor/farfar... Skulle kolla blöjan innan vi åkte därifrån å Elton bara titta på mig å sa Ne ja har allsånger .
Ha ha får hoppas att det inte händer en olycka i bilen nu .

Måla

Kategori: Allmänt

Nu målar barnen sina trolldegs saker som dom gjorde tidigare idag

Älskade busunge

Kategori: Allmänt

Trolldeg

Kategori: Allmänt

Slängde ihop lite trolldeg som grabbarna sitter å pysslar med...

Jul lov

Kategori: Allmänt

Idag är det första dagen på jullovet för barnen...ja tänkte att det skulle bli jätte skönt att gå sovmorgon eftersom oftast får jag väcka dom när dom ska iväg till skola/dagis...men inte idag 06,45 slog dom upp sina vackra ögon =( Å efter lovet så börjar även rick på dagis,han kopmmer stormtrivas...Vet inte om jag sa att jag fick frisörjobbet OCH jobbet i ånnaboda.Så i februari börjar jag jobba heltid som frisör och varannan helg uppe i Ånnaboda..så länge jag orkar =) Börjar allvarligt få panik till bröllopet när jag sitter å tänker på hur lång tid det är kvar....Om en vecka ska vi träffa prästen =) Då kanske även Robban inser att det snart är dags..haha ja han verkar inte fatta det,skuter fram allt han ska fixa å jag får panik på det ...haha. Men först är det jul och nyår.Imorgon åker hela familjen upp till Stockholm å firar jul sen åker vi väl hem söndag eller måndag beror nog på hur barnen sköter sig ;) Rick har inte spytt något mer..skönt.. å ingen annan är dålig.fick lite panik att alla vi skulle ligga dåliga över jul men det verkar inte bli så..tack å lov. Ne nu ska jag dricka mitt morgon kaffe å börja städa lite...

1års kort

Kategori: Allmänt

Va å hämtade ricks 1 års kort igår så nu hänger alla mina små hjärtan på väggen så fint<3

Tavla

Kategori: Allmänt

Glömde visa min nya tavla som jag fyndade idag :-) snygg va?

Kräk å ny klippt

Kategori: Allmänt

Japp Mia du läste rätt... Rick har spytt två gånger nu under eftermiddan :-( Lill plutten hoppas att det inte blir mer och att vi andra klarar oss. Passade även på att klippa Rick när han satt i badet. Snyft. Låter kanske håret växa ut så lockarna kommer tillbaka .hoppas att barnen somnar tidigt så jag kan sätta mig och slå in alla julklappar.... Å tända mina nya doft ljus...

Måndag

Kategori: Allmänt

Jul veckan är här...
Igår va jag hemma hos Tina å prövade min klänning igen och gick igenom ändringarna som ska göras å jag e så jäkla nöjd..älskar klänningen. När barnen sov så gick jag ner till Mia och gjorde klart bordsplaceringen inte lätt ska jag säga, vi satt nog två timmar i lördags å försökte innan vi gav upp...
Idag får vi se va dagen kan erbjuda

3år sen

Kategori: Allmänt

Idag är det första jobb dagen efter 3 år som mamma ledig....det är riktigt kul .. Det roliga är att min första kund va robbans gamla chef :-) haha... Ny har jag strax kund ....

Mer jobb

Kategori: Allmänt

Jobb intervjun gick bra ska dit och prov jobba på onsdag 07-14. Kul. Det blir bara ett jäkla pusslande med barnen. Elton får gå på dagis men Vincent får inte gå på fritids :-( tur att man har underbara vänner/ familj som alltid ställer upp. Rick får vara hos farmor och farfar men det blir en massa åkande. Va för bli avdelningen där Rick ska börja å hörde med om han kunde börja en månad tidigare å det fick han :-) så skönt,då kan jag hoppa in och jobba mer utan att behöva fixa barnvakt till honom ... Ska även fixa in Vincent på fritids så slipper man fixa någon som hämtar han med om jag ska jobba.... Även om det kanske inte blir så mycket jobb i januari så har vi ändå plats när det behövs:-) nu ska jag packa in barnen och köra ut till pålsboda för att lämna Rick. Hämtar honom imorgon efter jobbet...

Love

Kategori: Allmänt

Älskar min nya dammsugare.... ❤

Julgran

Kategori: Allmänt

Jag och barnen har klätt våran gran idag.... Mys

Jobba

Kategori: Allmänt

Arbetsintervjun gick bra, ska dit och prov jobba på fredag 10-18 :-) kommer vara helt slut på fredag kväll.
Och på torsdag ska jag på en till intervjun . Ett extra jobb i ånnaboda skulle vara kanon om jag fick det oxå :-)
Känner mig helt slut nu så det blir en tidig kväll idag, barnen ska snart lägga sig å jag ska parkera mig i soffan......åå bara slappa.

Tand lös? Eller inte

Kategori: Allmänt

Mamma ja osså tappa tand... Söta Elton som vill vara som storebror .

Tand

Kategori: Allmänt

Mamma jag har tappat min första tand på riktigt... En stoltare Vincent får man leta efter.

Helgen

Kategori: Allmänt

Stockholms helgen va kanon. Om man bortser från att Rick sket ner sig på tåget, va fan skit överallt så vi fick gå å köpa nya kläder till honom direkt när vi kom till stan:-) sen blev det lite shopping till mig... Barnen fick träffa tomten och rida ponny.
Nästa gång vi är uppe är det jul, kan inte fatta att det är jul om två veckor, nästa vecka är det dags att shoppa dom sista julklapparna. Alltid lika kul att vara i Stockholm men det är skönt att komma hem.

Tomten

Kategori: Allmänt

Vincent och Elton träffade tomten igår

Stan

Kategori: Allmänt

Jag och Robban gjorde stan osäker :-) blev lite kläder till mig

Stockholmia

Kategori: Allmänt

Resan till Stockholm gick bra, jag körde å alla andra sov :-). Åt go mat hos mamma sen drog vi ner till syster för idol mys.... Amanda är sjukt bra.... Nu sitter vi i bilen igen på väg till kungenskurva ska köpa en dammsugare å lite kläder till mig.. Behöver något nytt nu när jag ska på arbetsintervjuv på tisdag :-) behöver dock någon som kan passa mina barn, men det löser sig nog.. Hoppas verkligen att jag får jobbet .haha skrattar åt va zandra sa här om dan när jag pratat med jobbet: du har ju halva inne ;-) Ne nu ska jag shoppa.. Puss på er

Stockholm

Kategori: Allmänt

Idag åker hela familjen upp till Stockholm när Robban har slutat jobba .så nu medans Vincent är i skolan ska jag packa och städa här hemma så vi kan åka direkt när robban kommer.snö har det kommit här hemma oxå, barnen är överlyckliga dock så måste vi köpa nya pulkor till dom för dom gamla slängde vi när vi flyttade .....Ne nu ska jag dricka mitt älskade morgon kaffe .

Äta själv

Kategori: Allmänt

Rick har börjat med att äta själv ååå jag låter bilderna tala för sig själva :-)

Jävligt trött å jävligt förkyld

Kategori: Allmänt

Är så jävla trött....har legat å hostat hela natten. Är så fruktansvärt trött på att vara förkyld nu.
Sitter med mitt morgon kaffe å försöker vakna till.

Redo för att gå på 30 års fest 😃

Kategori: Allmänt

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Burr idag är det kallt.ikväll är det 30års fest som gäller för mig och robban, bröderna bus ska vi köra ut till farmor och farfar under dagen .önskar bara att min förkylning kunde försvinna så man kunde få känna sig lite piggare.