Anderssoncarro

❤Gift❤Fyrbarnsmamma❤ besöksräknare

Tok unge

Kategori: Allmänt

Hittade sina glasögon som jag hade gömt och skulle prompt bära min väska :-)

Lördag

Kategori: Allmänt

I lördags tog jag barnen till Pålsboda marken å spenderade lite tid där med Mia+barn ..,
Robban e sjuk å ligger utslagen på soffan ... Typiskt :-( jag å Mia ska ju ut å käka ikväll... Men vi får ta det när barnen e lagda:-) bättre sent än aldrig..

Busunge nr1

Kategori: Allmänt

Kärlek

Kategori: Allmänt

Mina småtroll hade morgon mys imorse...

Go kväll

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan å halv sover till arga snickaren :-)
Har fullt upp på jobbet nu den här veckan... Skönt å jobbigt...
Magen växer å jag känner mig fet :-) ha ha vet inte om magen är så annorlunda mot när jag väntade grabbarna ... Skulle inte bli ett dugg förvånad om det kommer ut en bebis med snopp:-) har väldigt svårt att tro att det är en tjej ... Är det vanligt ätt dom ser fel?????

Tandlös

Kategori: Allmänt

Äntligen tappade Vincent sin framtand som har varit lös i evigheter..jag fick ju snabbt springa ner till Konsum för att ta ut två guldpengar.. Tandfen har ju inga kontanter i plånboken ;-)
Nu ska jag ner till Mia på kaffe å lite små prat...

Hemma

Kategori: Allmänt

Nu e jag hemma... Eller sitter i bilen... Hela familjen är på väg till Zandra å familj:-)
Stängde tidigare på jobbet för det va så lugnt ... Så jag han upp på stan en snabbis... Shoppade munktröja å byxor till Vincent som växer som ogräs... Vatten flaskor till Elton och Rick två toppar till mig och ett par ur söta leggings till bebis:-)

Jobb

Kategori: Allmänt

Nu sitter man på jobbet igen .... Verkar bli en lugn dag:-( efter jobbet så ska jag hem till en tjej å sätta i Hårförlägning ., och även hinna förbi Apoteket å hämta ut ny astma medicin till Rick skulle ju vara kul om man även hann upp på stan ikväll men det hinns nog inte med :-(

Lilla <3 bf 8september

Kategori: Allmänt

Däpt i näsan:-)

Kategori: Allmänt

Ja inatt så har jag lyckats dragit på mig en förkylning :-( täppt i nästan som inte släpper.. Väntar bara på att huvudvärken ska komma som den har gjort extremt mycket denna graviditet ....
Igår va jag på utvecklings samtal på skolan å kan bli annat än stolt när dom öser beröm över en vilken fantastisk kille vi har :-) gick därifrån stolt som en tupp..våran fina underbara Vincent ..
Alla grabbar va helt slut igår å somna på 5 min... Så skönt eftersom jag va själv med dom...

2 Tim

Kategori: Allmänt

Om två timmar slutar jag ... Så skönt . Jobbar till sex igentligen men ska hoppa in å jobba på lördag så då får jag sluta tidigare idag..
Ska ev till Zandra på kaffe om hon inte skulle bort sen kl 5 ska jag köra Vincent till kilsbergsvallen för dom ska prova orgentering idag på friidrottskolan.. Och samma tid har jag utvecklings samtal på Vincents skola ..hmm undrar hur jag ska hinna?????
Försöker fortfarande få in i min skalle att det ligger en liten tjej i magen... Trodde inte jag å Robban kunde göra en tjej... tyckte dessutom att jag såg snoppar överallt på ultraljudet ... :-)

V 19+4

Kategori: Allmänt

 

 

It's a GIRL

Kategori: Allmänt

It's a.........

Kategori: Allmänt

Lång dag

Kategori: Allmänt

Idag blir det en lång dag :-( har bara en bokning som det ser ut nu,så jag hoppas verkligen att det kommer drop in kunder annars kommer jag ruttna här.. Ikväll när jag jobbat klart ska jag hem till Annika å klippa några stycken å göra slingor på en.... Så ikväll kommer jag komma i säng sent.

Tråk väder

Kategori: Allmänt

Min sista lediga dag för denna påsk.. Hade tänkt att hitta på något kul med grabbarna idag men det regnar förfullt :-( så vi blir inne å städar istället:-) sen ska vi pyssla lite... Men skulle behöva gå ner å handla lite sen bara det slutar att regna.

Leeedigt

Kategori: Allmänt

Tre timmar jobb kvar sen 5 dagars ledighet... Wiho va härligt...
Imorgon ska vi på påskfika med stora delen av släkten Andersson :-)
Sen på lördag drar jag å barnen upp till Stockholm för påskmys med min familj :-) härligt
Ne dags att klippa å klippa till kl 18

Wiho

Kategori: Allmänt

Har ju gömt att skriva att pärlan gick igenom besiktningen utan anmärkning :)

Säng

Kategori: Allmänt

Nu blev jag klar med Vincents nya säng gavel :-) nöjd... Nu är det bara resten av rummet kvar :-)
Ni får ursäkta det skrynkliga lakanet jag lagt på ;-)